Hivjon minket +36 (20) 4294-745

Saunacolor

SUPI SAUNAPESU

SUPI SZAUNATISZTÍTÓ FOLYADÉK

TERMÉKTÍPUS:

Savas, fehérítő hatású, a vízkövet oldó tisztítószer. Savas mivolta ellenére gyengéd tisztítószer, nem okoz rozsdásodást. Mindazonáltal óvatosságot igényel, ha a szauna felületeit a tisztítószer tömény oldatával tisztítja. Ne használja együtt klór tartalmú anyagokkal.

Fertőtlenít és világosítja a fa színét -- oldja a vízkövet

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Szaunákban és nedves helyiségekben


 

MŰSZAKI ADATOK:

Kiszerelések:

0,5 l; 1 l

Hígítás:

Vízzel

Keverési arány

szennyezettség mértéke szerint 1-2 dl tisztító folyadék 5 liter vízben elkeverve. Használatra kész oldat pH értéke: kb. 2

Tiszító eszköz:

szivacs, kefe

Sűrűség:

1,03 kg/l (ISO 2800)

Tárolás:

Fagytól védendő.

Termékkód:

001 7099


 

FELHASZNÁLÁS:

FELHORDÁSI KÖRÜLMÉNYEK:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, a levegő hőmérséklete legyen legalább 5°C, relatív páratartalma pedig 80% alatt.

TISZTÍTÁS:

Adagolás:
A szennyezettség mértékétől függően, 1-2 dl tisztító folyadék 5 liter vízben elkeverve.

Vízkőoldás:
Használja a tisztítószer 10-15%-os oldatát. Az erősen elvízkövesedett és makacs foltok esetén, használja a tisztítószert hígítás nélkül.

Szaunapadok fehérítése:
Keverjen a Supi Szaunatisztító Folyadékot 1:1 arányban vízzel, majd hagyja az oldatot a felületen 15 percen keresztül hatni.

Figyelem! A kezelés után mindig öblítse le a felületet tiszta vízzel.

ESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA:

Mossa le a tisztítás eszközeit vízzel.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI OSZTÁLYOZÁS:

Maró, C.
Tartalmaz: foszforsavat <5%.

Súlyos égési sérülést okoz. Elzárva és gyermekek által hozzáférhetetlen helyen tartandó. A keletkezett gázt/füstöt/gőzt/permetet nem szabad belélegezni. Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. A szennyezett ruhát azonnal le kell vetni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni.

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉKKEZELÉS:

Ne engedje a terméket lefolyóba, vízrendszerekbe és a talajra. A folyékony hulladékot és a száraz, üres flakonokat veszélyesanyag-lerakóhelyre kell szállítani.

A fönti tájékoztatás, ami laboratóriumi teszteken és kivitelezési tapasztalatokon alapul, a termékleíráson jelzett időpontban vált hatályossá. A termék minőségét operációs rendszerünk szavatolja, ami az ISO 9001-es és az ISO 14001–es szabványok követelményeire épül. Gyártó cégként nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, ami az utasításoknak nem megfelelő felhordásból, vagy a nem rendeltetésszerű használatból ered. A gyártó fenntartja ahhoz való jogát, hogy a kiadott információt egyoldalúan, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa.